Vår affärsidé

Vi har inte försäkringslösningar för allt eller för alla, vårt mål är att försäkra de mest varsamma försäkringstagarna på marknaden, de som tar ett större ansvar än genomsnittet för att ta hand om sina ägodelar och för att förebygga skador. Genom att bara försäkra de varsamma kan vi erbjuda ett brett försäkringsskydd till en rättvis och mer stabil premie.

Vår storlek är vår styrka

Vi är den passionerade uppstickaren, med ett av nordens största försäkringsbolag Gjensidige som försäkringsgivare för våra SAK-försäkringar och Sveland som försäkringsgivare för våra djur-försäkringar. Hos oss är alltid kundens behov i fokus och det kommer du att märka vid kontakt med oss.

Med passion för dina fritidsintressen

Vi erbjuder bättre försäkringar inom de mindre produktsegmenten som de stora försäkringsbolagen ibland prioriterar bort till förmån för produkter med större affärspotential.
Hos oss är alla försäkringar byggda med passion och omtanke. Vi har utvecklat bättre fritidsförsäkringar för dig med snöskoter, vattenskoter, båt, ATV och mopedbil.

Vårt löfte till dig som kund - Personligare och lite roligare

När du köper en försäkring av oss så kan du alltid känna dig trygg med att den är byggd runt dig och de behov du har, genom vår norrländska ärlighet och tydlighet ger vi dig goda råd som ökar din trygghet. Med omtanke ställer vi nyfiket frågor för att lära känna dig, dina objekt och din unika situation så bra som möjligt.
Försäkringar är kanske inte det roligaste du vet men vi tänker jobba hårt för att ge dig en roligare upplevelse än när du ringde ditt gamla försäkringsbolag.